Látogatás az óceánhoz

2009.07.08. 08:31

 A keddi napon a szokásos bóklászás után, elindultunk az óceánhoz. Elmentünk metróval a már az egyik videóban látott partszakaszra, majd közvetlen buszjárattal egy homokos partszakaszra ami kifejezetten egy strand volt. Mivel már este volt mikor megérkeztünk az egész part üres volt, illetve volt egy srác rajtunk kívül, aki néha oda-oda jött kérdezgetni meg mesélni. A hazaút közben megvacsoráztunk, majd metróra pattantunk (az utolsóra), ahol a mai apró kis videónk is született. A videón egy általunk a metrón olyannyira viccesnek talált kisgyerek látható, akit annyira kinevettünk, hogy úgy éreztük fel kell vennünk. Hát felvettük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://taiwantrip.blog.hu/api/trackback/id/tr121233598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimi49 2009.07.09. 12:26:45

Hali. Légyszi tegyetek már fel fotókat és ha lehet több élménybeszámolót szeretnénk olvasni.Jók legyetek és vigyázzatok magatokra. Csoki
süti beállítások módosítása