Csótányok után mulattság!

2009.07.11. 20:11

 Miután lerajzott a csótányhad, a meleget és legjobb cimboráját a párát itt hagyták maguk után, és ők ketten a pénteki napon nagyon elemükben voltak. Mármint a meleg. Meg a pára. Szóval az idő. Ígyhát ismét az esti mozgásra hangolódtunk rá és egy kis vacillálás után, hogy hova is menjünk végül úgy döntöttünk lenézünk a PASOUL-ba. A Pasoul egy szórakozóhely két szinttel, mind a két szinten külön zenevél bárral, szóval igazi 2in1! Amint lementünk lecsaptak ránk. Ez alapjában véve nem lenne említésre méltó, mert mindennemű nagyképűség nélkül állíthatjuk, itt hozzá szokik az ember. Miután meginvitáltak minket az asztalukhoz a hölgyek, akit egyébként bárki dekoratívnak tartott volna, bemutatkozásuk után kételyeink voltak. Első ízben a hangjuk miatt. Nekem még nem is volt annyira feltűnő, de mellettem volt ázsia szakértő barátom Andris aki rávílágított arra hogy az ázsiaiak legjobb emlékezete szerint cincogó hangúak, amit gyorsan elfogadtam tényként, és előjöttek az emlékek amik teljes mértékben megegyeztek Andris tapasztalataival. Miután elárulták hogy ők valójában nem is Taiwaniak hanem Thaiföldiek és tulajdonképpen ők táncos lányok (mindeközben az egyik felpattant egy közelben lévő rúdra) kezdett nekünk is olyan gyanús lenni a helyzet mint nektek most olvasás közben, és szerintem nektek is az kavarog a fejetekben ami nekünk. Öt darab gyanúsan csinos, mély hangú Thai lány. Lány? Mivel nem tudtuk, okosabbnak láttuk az asztaltól való elorientálódást választani.

Azért félreértés ne essék, mielőtt megint előjönne az akkor most Taiwan az Thaiföld dolog, tisztázzuk, hogy itt nincsenek transzvesztiták ezek is csak "vendégmunkások" voltak.

A kis félreértés, illetve félrenézés után folytattuk a hardcore vajgoren (jelentése: idegen,külföldi) bulit, és magunkat nem meg hazudtoló módon remek estét zártunk.

Szombati napon a buli miatt kicsit később keltünk. Majd elmentünk a város tutira legnagyobb night marketébe, ahol egy remekbeszabott szemünk elött készült vacsorát fogyasztottunk el hárman. Joggal merül fel a kérdés, hogy miért hárman? Mert Shilin metróállomásánál csatlakozott hozzánk Jouning aki a közelbe lakott, így már könnyen megvan a három ami belőlünk kettőnkből, és Jouningból állt, de ez a mondat már így is túl van magyarázva és túlságosan hosszú, úgyhogy úgy döntöttem, hogy befejezem.

A shilin-i (Shilin-t ejtsd: Shűlin) night marketbe való mozgás igencsak korlátozott. Az egy négyzetméterre jutó emberek száma emberi mértékben egy kis túlzással nem kifejezhető. Vagyis tömeg van. De tulajdonképpen nem olyan vészes, hiszen a tömeg úgy halad mint egy jól szervezett heringraj, és ezt a remekül mozgó heringrajt csak néha egy-egy cápa zavarja meg (akik amúgy motorosok, és nem cápák) ha már ennyire benne vagyok a hasonlatokban.

Hazaértünk biztonságban, erre a legjobb bizonyíték ez a post aminek ezennel vége.

Nemsokára érkezik egy evős-ivós videó, már csak néhányat kell aludni maximum.

A bejegyzés trackback címe:

https://taiwantrip.blog.hu/api/trackback/id/tr771240813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása