Negyedik Nap

2009.06.23. 15:11

A mai napon már 7 kor ébren voltunk, így elkaptuk a számtalan reggeliző egyikét, ahol nagyon finom szendvicseket csinálnak. Raknak bele húst, sütnek bele tojást, zöldséget, és lehet hozzá kapni finom megmagyarázhatatlan ízű tejes teát. A teáról itt nem lehet elmondani, hogy ritkaság számba menne. Az ember jóformán csak teához juthat. :)

Miutan végeztünk a reggelivel útnak indultunk, először találkoztunk bennel, utána ebéd, majd meglátogattuk a Kai Nan High School-t Deme, és Ben régi iskoláját. 

Az iskolalátogatás után Bennek el kellet mennie. Demével elhatároztuk, hogy elnézünk a tengerpartra. Kb. 40 perc metrozás után elértünk Taipei szélére, és egyben célünkhoz. A tengerpart annyiban más a belvárostól, hogy ugyan itt is nagyon meleg van és párás a levegő, de legalább fúj a szél. Kosraztunk partszéli kosárlabdagépeket, ittunk egy Starbucks Shake-et. 

A vízparti látogatásunk után elmentunk Ximenbe. Kb. egy órát töltöttünk itt majd hazajöttünk, és legnagyobb meglepetésünkre hoztak nekünk új modemet, hogy mindig zavartalanül, és bonyodalmak nélkül netezhessünk.

Mindezzel kapcsolatban megjegyezném, hogy nagyon kedvesek velünk, és annak ellenére, hogy mindent 3 és fél óran keresztül magyaráznak mindig jót akarnak.

És íme az utóbbi napok eseményeinek videóösszefoglalója:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://taiwantrip.blog.hu/api/trackback/id/tr131203563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása