Földrengés

2009.07.13. 20:42

Hajnali fél három az idő. Ez még magában nem is lenne durva. Földrengés? Jaaaa! Volt egy. Négyes erősségű volt, már amit itt lehetett érezni a rengés központja nem messze a szigettől az óceánban volt, ez a richter skála szerinti 6,3 as erősségű volt. Igazából semmi extra, nem csak azért mert bátrak vagyunk és semmitől sem félünk, hanem tényleg.

Először Andris lett figyelmes arra, hogy valami nem stimmel kilőttük a légkondit, az ajtó közben ki akart jönni a keretből, a berendezés halkan csörgött. Ez itt igazából nem számít erősnek, sőt majdnem említésre méltónak sem. Csináltünk egy igazi katasztrófa videót, amin az látható, hogy gyakorlatilag nem történik semmi, mert későn kapcsoltuk be a kamarát, de azért hogy lássátok mennyire kemények vagyunk, hogy sírás nékül átvészeltünk egy ilyen földrengést, a videón jól látható, hogy a ventillátor húzókája mozog! :) 

És még mielőtt az nem is földrengés, azt ti mozgattátok vádak érnének minket elmondanám, hogy nem is! Nem mi mozgattük, még csak nem is Uri Geller.

És itt a videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://taiwantrip.blog.hu/api/trackback/id/tr961244541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása