Hetedik nap

2009.06.28. 11:35

Első hetünk végét clubinggal ünnepeltük. Illetve szomorú, hogy ilyen gyorsan telik az idő. Elmentünk taiwan egyik legtutibb clubjába a Pasoul-ba. 

A clubba gyorsan találtunk magunknak új barátokat. Először egy angol tánárnénivel, és barátnőjével töltöttük az időt, majd eleget tettünk néhány asztal meghívásának, végül egy fodrász és mégegy fodrász hölgy társaságában találtuk magunkat, akik nagyon kedvesek voltak és mindenféle piát dugdostak az orrunk alá, amit persze lehetetlen volt meginni, és saját érdekünk miatt is egy idő után hárítottuk az italokat. Megtapogatták az orrunkat, mert az olyan jó, meg helyi szokás szerint nem tudták elképzelni, hogy valakinek génjeiből adódóan göndör haja legyen. Adtak névjegykártyát mindent, és megbeszéltük hogy jövő héten elmegyünk valahova, ami azért lesz furcsa mert már vagy 20 embernek elígérkeztünk.

Majd csak lesz valahogy. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://taiwantrip.blog.hu/api/trackback/id/tr551213189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása