A háztető!

2009.07.10. 09:57

A háztető jó dolog. Láthatod a többi házat ha elég magas, ha meg nem a többi ház oldalát. A háztető a ház legmagasabb pontja, ide menekülhetsz ha tűz van, és biztonságban érezheted magad mind addig amíg utól nem ér. A háztetőről láthatod a közeli uszodát, ha van. Láthatod a tavolban lévő világ legmagasabb épületét, ha van ilyen a közelben. Láthatod az utcákat, gyárákat, tereket, autókat, motorokat. Csak vigyázz a széllel!

Mi történik akkor ha a háztetőd a legmagasabb a környéken? Fogj egy kamerát, szállj be a liftbe, menj fel a tetőre és vedd fel amit ott látsz! Ha ez megvan mutasd meg akinek szeretnéd.

És mi történik akkor, ha háztetős videó mellet látod az utobbi nap eseményeit is? Akkor te bizony a mi blogunkat olvasod. Íme a képek és a videó a háztetőről és az onnan nyíló látványról:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://taiwantrip.blog.hu/api/trackback/id/tr951237871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása