Rövid összefoglaló

2009.07.22. 15:13

 Az utóbbi napokban kicsit inaktívabbak voltunk blogolás szempontjából. Ez lenne itt ugye a kifogások helye, azonban mi mindig őszinték vagyunk, becsesek, jók, kedvesek, viccesek, szerények. A valós indok azonban, hogy lusták voltunk beszámolni. Ezúton szeretnénk elnézést kérni, irgum-burgum. Szóval a hétvége. A hétvége felemásra sikeredett. Felemás, mert sajnos Andrisnak fájt a hasa már napok óta, ezért kényszerpihenőre szorult, azonban Jouning gondoskodott róla, hogy ez a kényszerpihenő ne legyen olyan hosszú. (bővebben lentebb)

Most pedig vegyük át mi is történt az elmúlt napok alatt:

Péntek: Szokásos bóklászással telt a nap, este pedig clubbing, de semmi említésre méltó. Mármint nem történt velünk semmi olyasmi ami eddig ne történt volna, vagy ne történhetett volna meg otthon is. Későn értünk haza, annak ellenére, hogy nekem szombaton programom volt.

Szombat: Andris az előbb említett okoknál fogva itthon maradt pihenni. Nekem Kate-el volt programom elvitt engem fodrászhoz. Eredetileg vasárnapra volt tervezve, azonban a fodrász szólt, hogy legyen már szombat, mert az annyira jó. Hajnal egykor megkaptam Kate sms-ét, hogy akkor szombaton 2 kor találkozó a S.Y.S Memorial Hall-nál. Néhány óra alvás után kipenderítettem magam az ágyból. Kate motorral várt az MRT station-nél. Ezen kicsit meglepődtem és kértem, hogy legyen szíves figyelni és ne haljak meg, mert most nincs kedvem. Elmentünk a fodrászatba. A fodrászat jó hely a hajad mellé jár még masszás meg masszírozó ágy meg kedves emberek. A hajam nem volt szokványos jelenségnek mondható. Annyira dícsérték, ha hazafelé láttam volna a loreál vagy valamilyen hajas cég épületét tuti elé állók és megvárom míg behívnak reklámarcnak. Nem láttam ilyen céget, úgyhogy a reklámarcság még várat magára. A fodrászat összességében mérve drágább mint otthon, de maga a szolgáltatás sokkal teljeskörűbb. Az ázsiaiak rengeteget foglalkoznak a hajukkal valószínűleg ezért. Megérkezett Apple aki Kate Bostonban tanuló barátnője, meg a tesója aki Kate Bostonba tanuló barátnőjének a tesója, és elvittek engem körülnézni, ami utólag kiderült, egy orbitális vásárlásba torkollot Apple részéről, de szerintem ezt ő végig tudta csak látta hogy naív vagyok, és hogy bármint kérsz OK fejem van. Apple, csakúgy mint Kate jóféle nőstény egyed(szép lány). Tehát mentem tovább Apple-el a végzetem, a női vásárlás és a 260 mindjárt végzek kijelentés felé... Röpke 4-5 óra alatt be is szerezte legújabb kollekcióát, 4 különfajta plázából. Amúgy Apple kedves lány. Kate-el ismét találkoztunk a Brass Monkey előtt ami egy híres külföldis hely, azonban a Májkül Dzsekszon táncverseny miatt, nem volt hely így kértünk enni, hogy aztán ne ülhessünk le és elcsomagoltathassuk az ételt. Ezután átmentünk egy lányok által favorizált kis lounge bárba, ami tök jó hely volt, és ahol csatlakozott hozzánk Eve meg még 2 nemtudomhogyhívtákőketlány meg egy Bighead nevű srác, akin egyből látszott honnan kapta a nevét. Eve egy tévés producer akitől ugyan elfelejtettem megkérdezni, de szerintem pornófilmeket promótál, ugyanis nagyon perverz a fantáziája. Hajnal kettőig elvoltunk a lányokkal, utána hazamentem nagyon fáradtan, de a nappal elégedetten... ;)

Vasárnap: Vasárnap az én pihenésem napja volt, és Deme moziba menésének napja Jou-val. A Transformers 2 című akciófilmet nézték, amiben egy olyan szomorú dolog történt egy robottal, egy fikcionális világban, hogy Jou meg is könnyezte. Lehet nyaki főolajvezetéken szúrták, és elfolyt a gépzsírja. Majd megnézem. Vasárnap volt az a nap amikor Andris kapott egy kis gyomorvosságot. Valami port kellet vízbe rakni, meg valami tablettát is bevett, amitől jobban lett. Mindez a mozi előtt történt. Mármint nem a bejáratnál, hanem időben a mozi előtt. Tehát vegyünk azt hogy ez egy idősík:

--------Gyógyszer---------------Mozi----      <--idősík. (ha valaki nem érti rajzolok téridőkontínumot neki nagyon szívesen)

 

Ennyit a hétvégről. A mai napon elmentünk a világvallások múzeumába, ahol megismerkedtünk a világ főbb vallásaival, kicsit lebutítva, de igazán profi múzeum volt moziteremmel meg megy földgömb alakú másik kupolára vetítős mozival. Képekkel innen nem szolgálhatunk, azonban a hétvégén készült pár képet felrakom ide A ZINTERNETRE (direkt van ott a Z).

Íme:

HAMAROSAN...

A bejegyzés trackback címe:

https://taiwantrip.blog.hu/api/trackback/id/tr171261152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása